Anttilaa ja iTunesia

Nelosjaksokin on nyt myös iTunesissa. Riistohinnalla. Mitäpä muuta Applen kaupalta voi odottaa. 🙂

Myös Nokia Musiikki päätti yllättäen julkaista tämän jakson. Nokian kautta on nyt saatavissa kaksi neljästä jaksosta, joka toinen. Hiukan epäloogista, mutta mitä muuta Nokialta voisi odottaa.

Myös pari muuta kotimaista latauskauppaa on valloitettu. Ladattavia mp3-äänikirjoja saa nyt DigiAnttilasta ja CM Storesta.

DigiAnttilan tieteiskirjallisuus-osasto on erityisen ilahduttava, siellä Rautapäät saavat köllötellä seuranaan ainoastaan Stephanie Meyersin Houkutus. Citymarketin CM Storella taas on niin onneton käytettävyys, että äänikirjat saavat siellä luultavasti pysytellä ihan omissa oloissaan. Rautapäät ei löydy kuin erikseen nimellä hakemalla, joten ainakaan vahingossa ei kukaan niihin törmää.

Uusin jakso ei ole vielä näihin edellisiin ehtinyt. Jaksoa ei myöskään ole tällä kertaa julkaistu ollenkaan Spotifyssä, koska sieltä maksetut korvaukset ovat niin mitättömiä. Edullisimmin jakson taitaa saada Amazonista tai Nokia-palvelusta. Suosittelen kuitenkin joko meidän omaa kauppaamme tai Elisa Kirjaa, koska silloin kertyy tekijöillekin vähän jotain, ja äänikirjan saa lukuihin pilkottuna, ei ainoastaan yhtenä kolmen vartin mp3-jöötinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *