Rautapää kansien välissä

Ilmari Rautapää, parapoliisin vasikka on mukana Murhamystiikkaa – okkulttisia etsivätarinoita -novelliantologiassa!

murhamystiikkaa-kansi2

Murhamystiikkaa – okkulttisia etsivätarinoita esittelee Suomen kiehtovimmat yliluonnolliset rikostarinat. Kirjan sivuilla kohtaamme sokean shamaanin, keinotekoisia kummituksia ja tekoälyn Helvetistä. Pääsemme myös seuraamaan jumalolentojen välienselvittelyä, kadonneiden lasten mysteeriä sekä superaseiden kehittelyä toisen maailman-sodan aikana.

Kokoelma sisältää yhteensä 12 jännittävää kertomusta. Kirjoittajat ovat kotimaisen fantasiakirjallisuuden nousevia tähtiä, mm. Katri Alatalo, Jussi Katajala, Shimo Suntila ja Juha Jyrkäs. Kotimaisten kirjoittajien lisäksi mukana on käännösnovelli William Hope Hodgsonilta, okkulttisten etsivätarinoiden varhaiselta mestarilta.

Tilaa kirja paperisena tai e-kirjana.

7. jakso: Parapoliisin vasikka

parapoliisi-kansi-800

Teinien viaton spiritismipeli muuttuu koko maailmaa uhkaavaksi hyökkäykseksi. Armeija ja poliisi ovat voimattomia. Viimeinen epätoivoinen oljenkorsi on okkulttinen etsivä, Ilmari Rautapää.

Mutta onko henkimaailmaan kosketuksensa menettäneestä tarot-konsultista maailman pelastajaksi?

Ilmari Rautapään uusin seikkailu tarjoilee tiukkaa toimintaa, uhkaavia tilanteita ja kieroja ideoita yhden jakson mittaisena itsenäisenä kokonaisuutena.

Kuuntele näyteluvut:

Lataa jakso Aavetaajuus-kaupastamme tai Elisa Kirjasta.

Pituus: 45 min.
Kirjoittaja: Juhana Lumme
Lukija: Markku Kuronen
Editointi: Jyrki Pitkä
Musiikki: Azra Topcu ja Jyrki Pitkä
Kansikuva: Tuula Aikioniemi
Tuotanto: Tajunta Media 2013

Rautapää ja perkeleet -kokoelma

perkeleet-kansiRautapää ja perkeleet on julkaistu nyt myös kaikki neljä jaksoa yhteen kokoavana äänikirjana. Kirja on samalla Aavetaajuus-äänikirjojen ensimmäinen julkaisu. Aavetaajuus-nimen alla on tähän mennessä julkaistu podcasteja, mutta tulevaisuudessa saamme nähdä lisää äänikirjoja, sähkö- ja paperikirjoja sekä myös elokuvia. Pysykää kuulolla.

Rautapää ja perkeleet on saatavilla Aavetaajuudelta, Elisa Kirjasta tai tästä:
buy

6. jakso: Rautapää ja perkeleet 4

rautapaa6-kansi-800

”Henkiolennoissa on se hyvä puoli, että ne ovat taikauskoisia.”

Ilmari Rautapää on tapansa mukaan kusessa. Hänellä on vastassaan väkivaltaisia skinejä, katolilaisia saatananpalvojia ja demonisia viettelijättäriä. Päämääränä on lopullinen välienselvittely sekä vuokraisännän että demarikansanedustajan riivanneen muinaisen henkiolennon kanssa.

Jakso päättää satiirisen, jännittävän ja hersyvän hauskan Rautapää ja perkeleet -seikkailun.

Ilmari Rautapää – okkulttinen etsivä on seikkailua, fantasiaa ja hyytävää jännitystä yhdistelevä äänikirjasarja, joka jatkaa rehtiä jännityslukemistojen perinnettä tuoreella, räväkällä otteella.

Päähenkilö Ilmari Rautapää on nykypäivän Helsingissä seikkaileva shamanistinen antisankari, jota uhkaavat sekä pimeyden voimat että yhteiskunnallinen syrjäytyminen.

Kuuntele näyteluku:

Lataa jakso Aavetaajuus-kaupastamme tai Elisa Kirjasta.

Pituus: 56 min.
Kirjoittaja: Sami Tissari
Lukijat: Sami Tissari ja Markku Kuronen
Editointi: Jyrki Pitkä
Musiikki: Azra Topcu ja Jyrki Pitkä
Kansikuva: Tuula Aikioniemi
Tuotanto: Tajunta Media 2013

ISSN-L 2242-8410
ISSN 2242-8410 (mp3)
ISSN 2242-8437 (cd-levy)
ISBN 978-952-6657-13-4 (mp3)
ISBN 978-952-6657-14-1 (M4B)
ISBN 978-952-6657-15-8 (CD)

Talven suuri Rautapää-kilpailu

Osallistu nyt suureen Ilmari Rautapää -kilpailuun.

Kerro meille mitä Janus Autio sanoi Ilmarille Rautapää ja perkeleet 3/4 -jakson ensimmäisessä luvussa. Juttu ei välttämättä ole ihan niin yksinkertainen kuin äkkiseltään kuulostaa…

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme mahtavan kirjapaketin:

– Richard Wiseman: Yliluonnollinen ilmiö
– Jukka Nieminen: Zombievyöhyke
Suomen kansan muinaisia taikoja 2.
– Jani Kaaro: Kaiken oudon ensyklopedia
– Hermeetikko-lehden nrot 13-15

Paketin arvo on yhteensä 73 euroa. Nyt todellakin kannattaa osallistua!
Arvonta suoritetaan 30.1.2013, ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Kilpailun järjestää Tajunta Media.

Osallistu täyttämällä alla oleva lomake:5. jakso: Rautapää ja perkeleet 3

Aikahyppyjä, vapaamuurareita, yage-trippejä, faaraon kirouksia, leijuvia vanhuksia, riivattuja kansanedustajia, FSB:n agentteja…

Ei ole helppoa olla okkulttinen etsivä.

Ilmari Rautapään seikkailut jatkuvat Rautapää ja perkeleet -kokonaisuuden kolmannessa jaksossa. Rautapään muisti palailee pätkittäin, ja asiat alkavat loksahdella kohdilleen. Pyörätuolipotilasta muistuttavalla henkiolennolla, tippurilla ja huonosti käyttäytyvällä demarikansanedustajalla saattaa sittenkin olla jotain tekemistä keskenään. Mutta miksi osaston ylilääkäri käyttäytyy kummallisesti, ja mitä on salaperäisessä kirjekuoressa, jonka Rautapää saa tehtäväkseen toimittaa tuntemattomaan osoitteeseen…

Kuuntele näyteluku:

Lataa jakso Aavetaajuus-kaupastamme, Elisa Kirjasta tai DigiAnttilasta.

Pituus: 45 min.
Kirjoittaja: Sami Tissari
Lukijat: Sami Tissari ja Markku Kuronen
Editointi: Jyrki Pitkä
Musiikki: Azra Topcu ja Jyrki Pitkä
Kansikuva: Tuula Aikioniemi
Tuotanto: Tajunta Media 2012

ISSN-L 2242-8410
ISSN 2242-8410 (mp3)
ISSN 2242-8437 (cd-levy)
ISBN 978-952-6657-05-9 (CD)
ISBN 978-952-6657-06-6 (MP3)
ISBN 978-952-6657-07-3 (M4B)

Ilmari Kultakuoriaisessa

Uusrahvaanomainen spekulatiivinen fiktio, eli tuttavallisemmin URS, julkaisee PDF:nä ilmestyvää Kultakuoriainen -lehteä. Julkaisu sisältää URS-hengen mukaisesti konstailemattoman viihtellistä lyhytproosaa, usein lehtikohtaisiin teemoihin raamitettuna. Vastikää ilmestynyt viides numero on pyhitetty dekkari-aiheisille tarinoille. Herkullisten, monipuolisten novellien joukossa on myös Jyrki Pitkän kirjoittama Ilmari Rautapää -novelli ”Parasiittäjän arvoitus”. Lehden voi ladata tästä linkistä.

Tämä tarinaan tehty kuvitus ei mahtunut Kultakuoriaiseen, joten julkaistaan se nyt tässä iloksenne.

Anttilaa ja iTunesia

Nelosjaksokin on nyt myös iTunesissa. Riistohinnalla. Mitäpä muuta Applen kaupalta voi odottaa. 🙂

Myös Nokia Musiikki päätti yllättäen julkaista tämän jakson. Nokian kautta on nyt saatavissa kaksi neljästä jaksosta, joka toinen. Hiukan epäloogista, mutta mitä muuta Nokialta voisi odottaa.

Myös pari muuta kotimaista latauskauppaa on valloitettu. Ladattavia mp3-äänikirjoja saa nyt DigiAnttilasta ja CM Storesta.

DigiAnttilan tieteiskirjallisuus-osasto on erityisen ilahduttava, siellä Rautapäät saavat köllötellä seuranaan ainoastaan Stephanie Meyersin Houkutus. Citymarketin CM Storella taas on niin onneton käytettävyys, että äänikirjat saavat siellä luultavasti pysytellä ihan omissa oloissaan. Rautapäät ei löydy kuin erikseen nimellä hakemalla, joten ainakaan vahingossa ei kukaan niihin törmää.

Uusin jakso ei ole vielä näihin edellisiin ehtinyt. Jaksoa ei myöskään ole tällä kertaa julkaistu ollenkaan Spotifyssä, koska sieltä maksetut korvaukset ovat niin mitättömiä. Edullisimmin jakson taitaa saada Amazonista tai Nokia-palvelusta. Suosittelen kuitenkin joko meidän omaa kauppaamme tai Elisa Kirjaa, koska silloin kertyy tekijöillekin vähän jotain, ja äänikirjan saa lukuihin pilkottuna, ei ainoastaan yhtenä kolmen vartin mp3-jöötinä.

Kirjakaupat valloitettu

Rautapään seikkailut on nyt saatavissa CD-muotoisena jokaisesta hyvin varustetusta kirjakaupasta! Ehkei vielä tässä vaiheessa suoraan hyllystä, mutta tilaamalla ainakin. Kannattaa siis kysellä lähikirjakaupasta – miksei kirjastostakin! – josko tilaisivat muutaman jakson iloksenne.

Toki CD-äänikirjat saa myös tilailtua nettikirjakaupoista, esim. Suomalaisesta ja Bookplussasta. Eiköhän kohta Akateemisestakin.

4. jakso: Rautapää ja perkeleet 2

Jos Strömsössä harrastettaisiin tarottia, se ei taatusti menisi näin.

Roger Sieni on ratkaissut faaraon kirouksen arvoituksen. Kyseessä on hieroglyfeihin upotettu, puhuttua kieltä muistuttava koodi, joka sisältää virus-DNA:ta. Viruksen voi tartuttaa ihmisestä toiseen, ja pian Henrik Mesmersaarella on käsissään kävelevä helvetinkone. Oikeastaan täsmäpommi.

Tarot-konsultti Ilmari Rautapää painiskelee muistinmenetyksensä kanssa Hesperian päihdeosastolla, kunnes apu löytyy yllättävältä taholta: huonetoveri Sola-Nikken keittelemä jälkiteollinen gangsterivesio ayahuascasta.

Lataa jakso Aavetaajuus-kaupasta, Elisa Kirjasta tai DigiAnttilasta.

Pituus: 42 min.
Kirjoittaja: Sami Tissari
Lukijat: Sami Tissari ja Markku Kuronen
Editointi: Jyrki Pitkä
Musiikki: Azra Topcu ja Jyrki Pitkä
Kansikuva: Tuula Aikioniemi
Tuotanto: Tajunta Media 2012

ISSN-L 2242-8410
ISSN 2242-8410 (mp3)
ISSN 2242-8437 (cd-levy)
ISBN 978-952-67807-9-5 (mp3)
ISBN 978-952-6657-04-2 (M4B)
ISBN 978-952-6657-00-4 (CD)